Teklif Listesi

Teklif Listeniz Boş

Henüz teklif listenizde ürün yok Gimel'de mevcut binlerce ürünü keşfedin ve teklif listenize kolayca ekleyin.

Hemen Teklif Al
Menu
0 yorum

Gürültü Önleyici Kulaklık GML-C4265-21

Marka : Gimel
Ürün Kodu: GML-C4265-21

Minimum Sipariş Adedi: 100

Stoklar ve fiyatlar anlık değişkenlik gösterebilir. Baskı dahil net alış fiyatlarınız ve güncel stok için teklif isteyiniz.

Açıklama

En yeni Aktif Gürültü Engelleme (ANC) teknolojisi ile donatılmış olan Aria PRO, 6 saate varan uzun oynatma süresiyle günlük hayatınızda deneyimleyebileceğiniz en iyi kablosuz ses deneyimini sunar.

BrandCharger’ın Ambient Harmonics Signature Sound özelliklerine sahip bu hafif kulaklık, güvenli ve rahat bir uyumla birlikte müzik zevkinizden ödün vermeden bir ses kalitesi yaşamanızı sağlar.

Dokunmatik özellikli müzik kontrolleri ve entegre mikrofon, Aria PRO’yu hareket halindeyken müzik dinlemek ve aramaları cevaplamak için mükemmel bir arkadaştır.

6 saate varan uzun oynatma süresiyle
Sezgisel dokunmatik müzik kontrolü ve eller serbest arama için dahili mikrofon.

IPX4 su sıçramasına karşı dayanıklı
Tüm hava koşulları için tasarlanmıştır.

Al çift mikrofonlu çağrı gürültü azaltma
Yapay zeka teknolojisi, sesinizi çevrenizdeki gürültüden izole ederek en yoğun çalışma ortamında bile son derece net konuşma sağlar.

Oyun zamanı
Müzik: 6 saate kadar | Konuşma süresi: 5 saate kadar

Hareket Halindeyken Şarj Edin
Şarj kutusu, kulaklığı kolayca yanınızda taşıyabileceğiniz ve hareket halindeyken toplam 12 saat ekstra çalma süresi boyunca şarj edebileceğiniz şekilde tasarlanmıştır.

Kendine Özgü Patlayıcı Ses
BrandCharger’ın Ambient Harmonics Signature Sound özelliğine sahip bu ergonomik kulaklık, en güçlü bas tepkisini, derin alçak sesleri ve kristal netliğinde tizleri üretir.

Aktif Gürültü Engelleme
ENC, çevredeki istenmeyen sesleri azaltmaya veya ortadan kaldırmaya yönelik bir ses işleme tekniğidir ve dinleyicinin amaçlanan ses sinyalini daha iyi duymasını sağlar.

Lüks Hediye Kutusu
Ambalaj heyecan yaratır. İnsanlar güzel paketlenmiş bir ürün gördüklerinde, bu onları ürünü açmaya teşvik eder ve bir neşe unsuru yaratır…

 

LOGO BASKISI NASIL YAPILIR?
Logonuz kutu üzerine UV baskı ile uygulanır


15630

Yorumlar (0)

Puan
0 yorum
Yorum Yap
Not: HTML'e dönüştürülmez!