Teklif Listesi

Teklif Listeniz Boş

Henüz teklif listenizde ürün yok Gimel'de mevcut binlerce ürünü keşfedin ve teklif listenize kolayca ekleyin.

Hemen Teklif Al
Menu
0 yorum

Mandallı Poşet Kapatıcı Klips GML-C4265-31

Marka : Gimel
Ürün Kodu: GML-C4265-31

Minimum Sipariş Adedi: 100

Stoklar ve fiyatlar anlık değişkenlik gösterebilir. Baskı dahil net alış fiyatlarınız ve güncel stok için teklif isteyiniz.

Açıklama

Powerclip, pratik ve düşünceli bir kurumsal hediye seçeneğidir! Sağlam bir tutuş gücüne sahip klipse ve güçlü bir mıknatısa sahiptir.

Buzdolabının üzerinde en değerli anlarınıza ait fotoğrafları sergilemek için kullanabilirsiniz. Ya da ambalajını açtığınız ürünleri tekrar kapatmak için kullanabilirsiniz. Patates cipsi, kuruyemiş, bisküviler veya diğer yiyeceklerinizi taze tutmak için mükemmeldir. Güçlü yay tasarımı, klipslerin paketten kaymasını engeller.

Mıknatıslı Klips
Mıknatıs özelliği sayesinde, buzdolabında fotoğrafları veya notları asmak için kullanılabilir. Evde, mutfakta, ofiste ve okulda mükemmel bir kullanım sunar. Hayal gücünüzü kullanarak, bu manyetik klipsin sınırsız kullanım alanlarını keşfedin.

Ambalaj Klipsi
Yiyeceklerinizi taze tutun! Güçlü yay tasarımı, klipsin paketten kaymasını engeller. Patates cipsi, kuruyemiş, bisküviler veya diğer yiyeceklerinizi taze tutmak için mükemmeldir.

 

LOGO BASKISI NASIL YAPILIR?
Logonuz UV baskı ile uygulanır


24795

Yorumlar (0)

Puan
0 yorum
Yorum Yap
Not: HTML'e dönüştürülmez!