Teklif Listesi

Teklif Listeniz Boş

Henüz teklif listenizde ürün yok Gimel'de mevcut binlerce ürünü keşfedin ve teklif listenize kolayca ekleyin.

Hemen Teklif Al
Menu
0 yorum

Paslanmaz Çelik Sporcu Matarası 1 L GML-C4265-32

Marka : Gimel
Ürün Kodu: GML-C4265-32

Minimum Sipariş Adedi: 100

Stoklar ve fiyatlar anlık değişkenlik gösterebilir. Baskı dahil net alış fiyatlarınız ve güncel stok için teklif isteyiniz.

Açıklama

18/8 Paslanmaz Çelik

ATHLETICA, Gıda kalitesinde özel bir üstünlük için 18/8 paslanmaz çelik kullanılarak ustalıkla üretildi ve bunun sayesinde yıllarca harika görünümünü koruyabilecek. Bununla birlikte sağlığınızı ve doğayı düşünerek tasarlanan bu termos, BPA içermeyen yapısıyla içeceklerinizi hem istediğiniz gibi muhafaza eder hem de sağlığınıza zarar vermez.

Çok Fonksiyonlu, Mükemmel Bir Spor Matarası!

Yüksek kaliteli paslanmaz çelikten üretilmiş, hem dayanıklı hem de şık bir tasarıma sahip olan bu promosyon matara, spor ve dış mekan aktivitelerinizde size en iyi şekilde eşlik eder. Tek parmağınızla kolayca açabileceğiniz kapak ve esnek taşıma kayışı kullanımınızı en iyi hale getirecek. BPA içermeyen yapısıyla sağlıklı ve pratik bir kullanım sunar. Spor su şişesi ihtiyaçlarınız için ideal bir seçim.
Athletica’nın sunduğu gelişmiş tasarım, sadece fonksiyonellikle sınırlı değil; aynı zamanda sağlığınıza olan özeni de yansıtır. FDA onaylı, gıda kalitesinde 18/8 paslanmaz çelik materyali sayesinde içeceklerinizi orijinal tazeliğiyle muhafaza ederken, kolay temizlenebilme özelliğiyle hijyeninizi en üst seviyede tutar. Spor yaparken ya da doğada vakit geçirirken, bu matara size hem taze bir içim sunar hem de şıklığınızdan ödün vermezsiniz.

  • 1 L Kapasite
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilir
  • “Üstün Üretim Kalitesi”
    Bu ürün, Stanley termoslar ile aynı fabrikada üretildi!

Sıradışı Tasarım, Üstün Kalite

Paslanmaz Çelik Sporcu Matarası, şıklığı ve işlevselliği mükemmel bir şekilde yaşatan benzersiz bir üründür. Promosyon matara denilince akla ilk gelenlerden biri olan bu tasarım, sadece günlük hayatta değil, yoğun spor aktivitelerinde, yürüşlerinizde bile hep yanınızda.
Yüksek kaliteli paslanmaz çeliğin sağlamlığı, BPA içermeyen yapısıyla birleşerek sağlıkla spor keyfini sizlere yaşatacak.

  • Tek Parmağınızla Açılabilen Kapak
    Hızlı ve pratik kullanım için idealdir.
  • Kolayca Sökülüp Temizlenebilir Kapak Tasarımı
    Silikon ağzı sıkıp çekerek çıkarabilir, üst kapağı hızla çıkararak temizleyebilirsiniz. Böylece mataranız her zaman temiz kalır.
  • Korozyona Dayanıklılık
    Paslanmaz çeliğin yüzeyindeki krom oksit filmi mataranın dayanıklılığını artırır. Eğer bu film zarar görürse, kendini yenileyebilir.
  • LOGO BASKISI NASIL YAPILIR?
    Logonuz lazer kazıma ile termosun ön veya arka yüzüne uygulanır.

25781

Yorumlar (0)

Puan
0 yorum
Yorum Yap
Not: HTML'e dönüştürülmez!